Mini set surubelnite de la Hama – ceva util si mic

Am vazut setul asta de surubelnite in Media Galaxy si mi s-a parut super util. Si chiar este! Am apucat deja sa il folosesc la surubarit diverse chestii, printre care si un laptop in video-ul …

set mini surubelnite hama

Am vazut setul asta de surubelnite in Media Galaxy si mi s-a parut super util. Si chiar este! Am apucat deja sa il folosesc la surubarit diverse chestii, printre care si un laptop in video-ul asta.

Am reusit cu setul sa desfac capacul din spate, si chiar sa demontez complet ventilatorul laptopului, pentru a-l curata mai usor.

Setul il gasesti si pe PCgarage aici, la vreo 58 de lei. Un pret acceptabil.

Setul e destinat mecanismelor si electronicelor mai fine/mici, dar spre surprinderea mea se descurca destul de bine in diverse chestii.

Specificatii produs Mini Set surubelnite Hama

Ce primim:

  • 1 husa mica cu niste suporti utili ce tin foarte ok capetele;
  • 1 maner solid de metal, cu capul desurubabil ca sa putem introduce capetele;
  • 3 capete Phillips (cu crestatura in cruce);
  • 3 capete cu varf lat;
  • 6 capete torx;

Suficient pentru majoritatea electronicelor si mecanismelor fine.

Ambalaj, aspect si materiale de constructie

Ambalajul este din plastic, cu prezentarea produsului. Nimic senzational… nici nu era nevoie.

Ca si constructie sunt solide fiind din metal tot. Poate ca totusi nu strica un invelis de cauciuc… sau varfuri magnetizate… dar in banii astia poate cer prea mult.

Altele

Dupa ceva lucru mai ales cu 2 dintre capetele Phillips, nu am observat uzura vizibila asupra lor. Deci par sa fie de o calitate bunicica. De-altfel… Hama face produse si accesorii bunicele din punct de vedere al calitatii.

Ce mi-ar fi placut, in cazul meu, ar fi sa am un cap Torx in minus, in favoarea unui capat Phillips mai mare. Cel putin in cazul meu, mi-ar fi fost o idee mai util.

Concluzii

Setul este super util si cred ca este orientat spre a fi folosit mai rar. Lipsa capetelor magnetizate si manerul din fier pur, ma duc cu gandul la ceva care trebuie ‘sa tina’, si sa reziste in timp pentru ocazia aia – o data la 6 luni – cand desfaci ceva.

Nici nu am cautat prea mult, dar cred ca daca job-ul tau sta in dezasamblarea si asamblarea unor mecanisme fine/electronice… cred ca ai nevoie de ceva mai… complex?

Una peste alta, un produs bun care nu pare sa te lase la greu. Iar ‘husa’ este cel putin simpatica si utila. :))

Set surubelnite Hama

Sorin

Calitate constructie
Pret
Functii

Pe scurt

Bun pentru acasa si daca nu ai mult de lucru. De 3-4 ori pe an sa surubaresti ceva e ok. Pacat ca nu sunt magnetice capetele, dar macar marimile si capetele sunt chiar utile.

3.7

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.