EVGA va oferi driverele pentru placile de baza pe un stick USB

Da, ai citit bine. Inca un pas catre ‘moartea’ dvd-urilor. Jacob Freeman de la EVGA a anuntat pe Twitter ca in viitor, placile lor de baza vor veni cu un stick USB micut e 8 …

evga drivere usb

Da, ai citit bine. Inca un pas catre ‘moartea’ dvd-urilor. Jacob Freeman de la EVGA a anuntat pe Twitter ca in viitor, placile lor de baza vor veni cu un stick USB micut e 8 GB, ce va contine driverele.

Desi multi ar zice ca oricum primul lucru e sa intri online sa descarci cele mai noi versiuni ale driverelor placii de baza, e totusi util sa avem driverele si pe un suport offline, in caz de.

Uite tweet-ul:

evga drivere usbE frumos sa vedem tranzitia catre noi tehnologii si sub aceasta forma. Mi se pare ca utilizarea tot mai putina a tehnologiilor vechi, face loc unor preturi mai accesibile pentru cele noi.

Tu ce parere ai despre decizia celor de la EVGA? E o idee buna? Ar trebui toti producatorii sa urmeze ruta asta, sau DVD-ul e sfant?

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.