Set surubelnite de la Xiaomi – util, pret ok si aspect modern

Set surubelnite de precizie Wiha Xiaomi Daca surubaresti la munca sau ocazional la un desktop pc, laptop, aparate foto, telefoane sau alte aparate, atunci un set de surubelnite Wiha Xiaomi iti va veni in ajutor. …

Set surubelnite de precizie Wiha Xiaomi

Daca surubaresti la munca sau ocazional la un desktop pc, laptop, aparate foto, telefoane sau alte aparate, atunci un set de surubelnite Wiha Xiaomi iti va veni in ajutor.

Setul de surubelnite vine intr-o cutie de aluminiu destul de atragatoare pentru un set de surubelnite. Cutia sau carcasa, cum doresti sa ii spui, reuseste sa tina componentele in lacasele lor. Surubelnita este tinuta de un mic clips si capetele sunt sustinute de magneti.

Incape lejer in buzunarul pantalonilor pentru ca are doar 67 mm latime x 17 mm adancime si 168 mm inaltime. Greutatea este de aproximativ 300 grame.

Setul il gasesti pe PCgarage aici, la vreo 135 de lei. set surubelnite precizie xiaomi

Varietatea de capete este destul de mare si gasim capete plate, phillips, torx.

Mai in amanunt, avem urmatoarele capete:

 • Phillips (PH000 / PH00 / PH0 / PH1 / PH2)
 • Hex (H1.5 / H2.0)
 • Torx (T2 / T3 / T4 / TR5 / TR6 / TR8 / TR10 / TR15)
 • Slotted (1.5 / 2.0 / 3.0 / 4.0)
 • Spanner U2.6
 • Tri-wing 3
 • Pozi (P2 / P5)
 • Triangle 2.3

Este inscriptionat modelul pe fiecare capat, dar si pe cutie. Capetele sunt din otel cu duritate de 60 HRC si sunt tratate anti rugina. Surubelnita este deasemenea tratata impotriva oxidarii.

Setul de surubelnite de precizie Mi x Wiha Xiaomi cuprinde:

 • Cutie de depozitare din aluminiu

Design minimalist, modern si atragator cu margini rotunjite si tratata anti-coroziune. Arata foarte bine si se vede ca e orientata catre reparatia electronicelor sau a dispozitivelor mai mici. Adica… vrei un set atragator de surubelnite cand desfaci un laptop super smecher.

 • 24 de capete de precizie

Capete din otel cu duritate de 60 HRC

Tratament dublu anti rugina

 • Surubelnita din aluminiu

Are aplicat tratament anti oxidare

Concluzii

Setul este destul de versatil datorita celor 24 de capete din otel interschimbabile. In general, cand cauti un set de surubelnite te intereseaza utilitatea, rezistenta ridicata a materialelor si pe cat se poate posibil sa fie si tratate anti-rugina (caracteristici pe care setul de fata le indeplineste cu brio), deci…carcasa e pur si simplu un plus in suma asta de bani si iti permite sa iei setul de surubelnite cu tine unde este nevoie (pe langa ca arata bine).

Daca te intereseaza astfel de subiecte, arunca un ochi si peste setul de surubelnite Hama si review-ul facut de catre noi.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.