Gigabyte lanseaza 2 surse Aorus – P850W si P750W

Gigabyte lanseaza 2 surse noi, pentru brandul sau premium AORUS. Cele doua surse sunt denumite sugestiv dupa puterea lor P850W si P750W si sunt modulare, cu o eficienta 80 PLUS Gold si ventilatoare durabile. Certificarea …

surse pc gigabyte

Gigabyte lanseaza 2 surse noi, pentru brandul sau premium AORUS. Cele doua surse sunt denumite sugestiv dupa puterea lor P850W si P750W si sunt modulare, cu o eficienta 80 PLUS Gold si ventilatoare durabile.

Certificarea 80 PLUS Gold, inseamna ca la o incarcare de 50%, avem o eficienta de minim 90%. Asta se traduce in mai putin consum, mai putina caldura degajata si evident, durabilitate crescuta. Sursele Aourus se lauda cu niste componente interne premium, si capacitari japoenzi.

Sursele arata bine, iar ventilatoarele sunt de 135mm, construite pentru a se auto-ajusta in functie de temperatura. Cand utilizarea sursei scade sub 20%, acestea se opresc complet pentru mai putin zgomot si consum.

Ventilatoarele sunt construite cu un sistem ‘double ball bearing’, si promit o viata de peste 50.000 de ore.

Uite niste poze:

Dupa cum e de asteptat de la un brand ce se prezinta ca fiind Premium, avem protectii precum OVP/OPP/SCP/UVP/OCP/OTP dar si teste riguroase pentru a garanta o stabilitate crescuta. Sursele vin cu 10 ani garantie.

Urmeaza sa le vedem in curand in magazine si sunt curios sa vad cum se comporta si mai ales, ce pret vor avea.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.