Retetele din World of Warcraft, gatite in realitate

In jocul World of Warcraft, exista aproximativ 200 de retete si in jur de 1100 de consumabile. De la friptura de crocodil (crocolis steaks) la ‘firecracker salmon’, toate par realizabile si in realitate cu mici …

mancare world of warcraft

In jocul World of Warcraft, exista aproximativ 200 de retete si in jur de 1100 de consumabile. De la friptura de crocodil (crocolis steaks) la ‘firecracker salmon’, toate par realizabile si in realitate cu mici adaptari.

mancare wow

Ei bine, exista si o carte de retete World of Warcraft, si unii s-au pus sa le si gateasca. Fiind fan WoW, trebuie sa zic ca e cel putin distractiva ideea si interesanta.

Ce poate fi mai ciudat, decat sa mananci ceva gustos, ce exista prezentat si in unul din MMO-urile preferate? Si apoi isa bei un ‘Hearthglen Ambrosia’ :-))

Adevarat, ca pentru unele retete prezentarea si modul in care asociezi produsul finit cu jocul fac diferenta. Dar totusi, e o chestie interesanta si nu m-as da inapoi de la a gusta asa ceva, mai ales ca majoritatea sunt mancaruri destul de normale cu un mic twist.

Asta asa, ca tot se apropie lansarea World of Warcraft: Battle for Azeroth. Dar vom discuta in curand despre acest nou expansion, ce pare sa fie un fel de revenire la un WoW mai interesant (daca esti ca mine, si preferai expansion-urile mai vechi in detrimentul modificarilor aduse de ultimele 2 expansion-uri).

Categorii Fun

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.