Telefonul cu baterie de 9000mAh

Un producator chinez, a ascultat oamenii care se plang cum ca bateria de la smartphone-ul lor nu tine mai mult de o zi fara incarcare. Acum… mai exista o problema: la 9000mAh, telefonul e cam… …

Un producator chinez, a ascultat oamenii care se plang cum ca bateria de la smartphone-ul lor nu tine mai mult de o zi fara incarcare. Acum… mai exista o problema: la 9000mAh, telefonul e cam… caramida!

Numit EX1, telefonul are un ecran de 4.5inch, 1gb RAM si 8gb capacitate de stocare. E de apreciat intentia…dar cred ca mai toti, ne dorim un telefon cat mai slim si cu o capacitate cat mai mare a bateriei.

Eu apreciez ideea lor, dar cred ca mai bine se focusau pe optimizarea ecranului/softului/alte componente pentru a imbunatati perioada de functionare a telefonului. Sincer, probabil un compromis acceptabil ar fi fost sa se opreasca la 4000mAh, ca sa nu sacrifice prea mult din aspect/grosime.

Tu ce crezi? Ti-ai cumpara o caramida bca…pardon, telefon de genul?

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.