WhatsApp introduce video stream in ultimul beta

De WhatsApp a auzit majoritatea. In ultima versiune beta a aplicatiei, a fost lansata functia de video stream. In principiu, WhatsApp te lasa acum sa vizualizezi videourile primite fara sa mai trebuiasca sa astepti pana …

De WhatsApp a auzit majoritatea. In ultima versiune beta a aplicatiei, a fost lansata functia de video stream.

In principiu, WhatsApp te lasa acum sa vizualizezi videourile primite fara sa mai trebuiasca sa astepti pana se descarca complet. Tinand cont ca vine la aproximativ o saptamana dupa ce au lansat functia de video-calling, ne cam dam seama usor cat de important devine continutul video. – de parca mai aveam nevoie de vreo confirmare.

Functia este disponibila pe versiunea Android, pe WhatsApp beta version 2.16.365. Cum functiona pana acum ideea de video share? Pai, cand cineva iti trimitea un video, trebuia sa astepti pana era descarcat in telefonul tau. Abia atunci il puteai vizualiza. Practic, in loc de un buton de descarca, ai un buton play, care porneste videoul si il poti vizualiza in timp ce se descarca in fundal. Functioneaza pe acelasi principiu pe care functioneaza mai toate functiile de vizualizate videouri online.

whatsapp

 

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.