Yahoo Messenger ramane istorie din 17 iulie 2018

Probabil mai toti stim de Yahoo Messenger. Acum cativa ani buni, era o aplicatie foarte populara de chat. Nici nu stiam ca inca mai exista… dar aparent nu pentru mult timp. Subsidiara companiei Verizon Communications, …

yahoo messenger

Probabil mai toti stim de Yahoo Messenger. Acum cativa ani buni, era o aplicatie foarte populara de chat. Nici nu stiam ca inca mai exista… dar aparent nu pentru mult timp.

Subsidiara companiei Verizon Communications, Oath (care administreaza/detine brandurile AOL si Yahoo), a anuntat ca in curand Yahoo Messenger se inchide. Pai… era si cazul.yahoo messenger login

Era de asteptat tinand cont ca AIM (AOL Instant Messenger) s-a inchis si el pe la sfarsit de 2017.

Se pare totusi ca Yahoo deja are un inlocuitor (cred?), numit Yahoo Squirrel. Adica Yahoo veverita. Aplicatia este inca in beta si accesul este pe baza de invitatie. (se poate cere o invitatie pe squirrel.yahoo.com)

Ce sa zic, sa faca loc unor noi aplicatii si servicii de chat mai potente acest… deces? Momentan, cred ca e destul de complex sa creezi un serviciu sau o aplicatie destinata discutiilor/conferintelor online, tinand cont ca exista solutii integrate foarte la indemana (Facebook Messenger, etc), dar avem si solutii pentru echipe/grupuri foarte bune si utile (ex: Slack).

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.