7 site-uri interesante de care nu ai auzit

Pe langa prezenta pe Facebook sau alte retele de socializare, unde postam in mod regulat… din diverse motive, sunt sigur ca toti mai avem site-uri interesante pe care le vizitam constant. Ca e un site …

7 site-uri interesante de care nu ai mai auzit

Pe langa prezenta pe Facebook sau alte retele de socializare, unde postam in mod regulat… din diverse motive, sunt sigur ca toti mai avem site-uri interesante pe care le vizitam constant. Ca e un site de stiri care iti place, ca e blogul lui x, mai toti avem asa ceva.

Asa ca, hai sa spargem un pic rutina. Am facut o lista cu 10 site-uri interesante de care probabil nu ai mai auzit pana acum.

1. Gnoosic – http://www.gnoosic.com/

Gnoosic e site-ul care te ajuta sa gasesti urmatoarea ta trupa preferata. Te intreaba care sunt 3 trupe preferate, si pe baza lor iti face sugestii. Pe masura ce aprobi sau dezaprobi sugestiile, refiltreaza posibilele sugestii pentru a da sugestii tot mai bune.

2. Labirintul cu bile – BlueBallMachine

Cautai o animatie repetitiva ciudata care sa te tina ore in sir cu ochii dupa bilute albastre? Ai gasit site-ul potrivit! Uita-te ce se intampla cu biluta albastra in diverse scenarii… parca e relaxant… oarecum :-))

3.  Patatap – http://www.patatap.com/

Patatap e un site interactiv care raspunde cu un sunet/efect in functie de tasta apasata, dar si cu o animatie. Inchipuie-ti sa tastezi incontinuu si sa obtii secvente ciudate. Odata ce incepi, devine oarecum relaxant si te cam distrage de la alte lucruri. Incearca-l!


4. Triburi fara contact – http://www.uncontactedtribes.org/

Un site ce contine o colectie de videouri, poze si povesti despre triburi care inca exista, impartite pe tot globul. O perspectiva interesanta asupra unor oameni care nu au contact cu tehnologia, electronicele sau orice lucru sau obicei modern. Fascinant!

5. Daca mereu ai vrut sa fii o bila – http://agar.io/

E usor. Esti o bila/cerc. Si mananci cerculete si alti oameni(si ei, tot bile) reali, pentru a creste. ATENTIE! Vei deveni dependent la un moment dat :)) – nu il incerca la lucru. Nu uita sa dezactivezi Adblock pentru el, mie nu mi s-a incarcat cu el activ. si apoi mi-a aparut o reclama cu Milka (o fi o conspiratie?).

6. Map Crunch – http://www.mapcrunch.com/

Un site care te duce la un loc nou si interesant de care probabil nu ai auzit. Apasa pe butonul verde ‘GO!’ si te duce altundeva. Nu incerca sa il folosesti ca si mod de a gasi o vacanta – eu am ajuns in padure intr-o balta si apoi in desert…

7. Zoom la infinit – http://zoomquilt.org/

Intra intr-o aventura! O pagina ce face zoom constant pe centrul unui peisaj si continua, si continua siii continua!! Foarte absurd efectul, mai ales ca dureaza ceva! Merita incercat.

Atat!

Mai stii vreun site ciudat? Sau interesant? Vrem sa stim de el!

Chiar sunt site-uri interesante? Da-i un share articolului si un like, sa le vada si prietenii tai.

Categorii Fun
Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.

Un comentariu la „7 site-uri interesante de care nu ai auzit”

Comentariile sunt închise.