Expresor cafea cu bluetooth de la Nespresso

Nespresso a lansat in liniste saptamana asta modelul Prodigio, un expresor care functioneaza cu ajutorul capsulelor normale pentru espresoare si… se conecteaza la telefonul sau tableta ta prin bluetooth. O aplicatie urmeaza sa fie lansata, tot …

expresor de cafea cu bluetooth

Nespresso a lansat in liniste saptamana asta modelul Prodigio, un expresor care functioneaza cu ajutorul capsulelor normale pentru espresoare si… se conecteaza la telefonul sau tableta ta prin bluetooth.

O aplicatie urmeaza sa fie lansata, tot de producator, care te lasa sa iti programezi, sa pornesti, sa afli despre intretinere si starea aparatului direct de pe telefon. Ne indreptam tot mai mult catre ideea de smart home.

aparat de cafea de la nestle cu bluetooth

Ca si competitia sa, Nestle – producatorul Nespresso, se bazeaza mult pe inovatie pe o piata foarte saturata si foarte competitiva. Daca va merge ideea lor, vom vedea. Dar, cei de la Nestle nu sunt primii care lanseaza un astfel de aparat – Saeco are de o vreme deja GranBaristo Avanti.

Intrebarea mea e… care-i avantajul real? Oricum trebuie sa merg la aparat sa-l alimentez cu capsula. Interesant ar fi, un astfel de aparat de cafea care sa poata tine macar destule capsule pentru 4-5 cafele. Altfel, e cam anapoda. Sunt la aparat deja, si ii pun capsula… ce ma opreste sa ii dau si drumul?

Tu ce parere ai de Prodigio de la Nespresso? Ti se pare utila ideea?

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.