Razer Nommo Chroma – boxe gaming?

Razer Nommo Chroma sunt boxele – 2.0 – destinate gamerilor. Boxele sunt aproximativ 100 euro daca renunti la Chroma, adica vreo 460lei la PCgarage si promit sa fie suficiente pentru gaming. Ceva amuzant: daca vrei …

razer nommo chroma

Razer Nommo Chroma sunt boxele – 2.0 – destinate gamerilor. Boxele sunt aproximativ 100 euro daca renunti la Chroma, adica vreo 460lei la PCgarage si promit sa fie suficiente pentru gaming.

Ceva amuzant: daca vrei varianta Chroma, costa 813.98lei. Da, aproape dublu pretul, daca vrei si Chroma.

Dupa ce recenzii am gasit si un comentariu la produs, par sa fie ok pentru gaming si asa… cat sa ai sunet la pc, nu sa ii arati la vecinu cine are… boxe mai mari.

Chiar daca arata super ok, materialele par sa fie bune… si mai avem si Chroma (adica iluminare RGB), pretul e cam piperat… si asta e daca gandesc ca un fan impatimit Razer. Totusi, sunt doua boxe cu diametru de 3inch fiecare.

Cred ca singurul scenariu in care mi se par utile, e daca esti fan Razer si efectiv… vrei o pauza de la casti dar ai nevoie de sunet. Cred ca poti obtine un sunet mult mai bun (sau cel putin o ‘imersiune’ mai buna) de la o pereche de casti de la Razer.

Uite niste poze:

Specificatii Razer Nommo Chroma

  • Fiecare boxa are un difuzor de 3inch din ‘custom woven glass fiber’;
  • Jack pentru casti in spate;
  • Jack AUX input;
  • Frecventa de raspuns: 50 – 20000hz;
  • Audio USB;
  • Control pentru Bass(ha!) si Volum;
  • Chroma;
  • In pachet ai castile, adaptor la retea si cablu audio 3.5mm, hartii;

Simpatici ca ii dau atata cu basul. Sunt convins ca e mai bun decat o pereche de boxe la 50 de lei. Dar totusi… hai sa nu exageram.

Sunt de acord cu faptul ca o gama mai larga de dispozitive = mai mult $$, mai ales pentru o companie precum Razer (nisa, fani etc.). Dar astept cu nerabdare sa isi mai imbunatateasca gama de periferice wireless, astfel inca sa vedem performante notabile de la ele (ma refer mai mult la durata de viata a bateriei).

Si nu, nu mi se par aiurea doar din cauza pretului. Chiar si cand ma uit la varianta non-chroma, cred ca poti obtine mai mult ‘sunet’ si sunt 80% sigur ca fara compromis la calitatea sunetului de la niste boxe Microlab B 77 (sub 300lei) sau Microlab SOLO 6C NEW (~530lei dar puternice). Daca ar fi sa caut la ~800lei… nu mai zic.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.