Apple a lansat husa care imbunatateste bateria pentru iPhone 6 si 6s

Cei de la Apple au lansat oficial ‘Smart Battery Case’, adica carcasa/husa desteapta cu baterii. Scopul acesteia este sa prelungeasca viata bateriei telefoanelor Iphone 6 si 6s, dar si sa ofere o protectie modelelor respective. …

iphone 6 si 6s primeste o carcasa sau husa cu baterii

Cei de la Apple au lansat oficial ‘Smart Battery Case’, adica carcasa/husa desteapta cu baterii. Scopul acesteia este sa prelungeasca viata bateriei telefoanelor Iphone 6 si 6s, dar si sa ofere o protectie modelelor respective.

Apple sustine ca noul accesoriu prelungeste timpul de convorbire cu pana la 25 de ore, utilizarea netului pe LTE cu pana la 18 ore si cu pana la 20 de ore in plus de urmarit video-uri. Husa suporta accesorii Lightning cum ar fi cablul Lightning la USB, si functioneaza cu iPhone Lightning Dock si vine in doua culori: alb si charcoal gray.

Desi design-ul foarte elegant al iPhone-ului are un pic de suferit, husa e foarte bine venita, un plus de productivitate nu strica nimanui. E clar ca acest accesoriu nu este nimic revolutionar, astfel de carcase fiind disponibile deja de mult de la alti producatori, dar acum fanii ‘original Apple’ pot sta linistiti.

Ai mai jos o galerie cu acest accesoriu pentru iPhone 6 si 6s, cu ambele culori:

Daca ai un iPhone 6 sau 6s, sunt curios sa aflu cat de mult te intereseaza un astfel de accesoriu, sau daca l-ai gasi util pentru telefonul tau.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.