Lenovo A7010 inca nu a fost oficial anuntat, dar apare pe Emag

Desi cei de la Lenovo inca nu au lansat oficial ultimul model de smarthpone – Lenovo A7010, Emag deja il are listat pe site-ul lor. Stiu baietii de la Emag ceva ce noi nu am …

mobil lenovo A7010 smartphone aparut pe emag

Desi cei de la Lenovo inca nu au lansat oficial ultimul model de smarthpone – Lenovo A7010, Emag deja il are listat pe site-ul lor. Stiu baietii de la Emag ceva ce noi nu am aflat?

Inca nu avem un pret, dar probabil in cele ce urmeaza dupa anuntul oficial, vom afla cat costa acest potent mobil. Spun potent, deoarece telefonul pare sa fie echipat cu un procesor MediaTek MT6753 Octa-Core, 2gb RAM, 8gb spatiu de stocare integrat si cu posibilitatea de a atasa un card MicroSD de pana la 128gb.

mobil smartphone Lenovo A7010 aparut pe emag

Ecranul este unul de 5.5inch IPS cu o rezolutie de 1920 x 1080, deci FullHD. Camera lui A7010 este una de 13 megapixeli cu dual led flash, iar camera frontala este de 5 megapixeli.

Amintesc alte functii si specificatii interesante, care au potentialul de a pune telefonul in topul preferintelor noastre:

-doua boxe stereo de 1.5W cu Dolby ATMOS. Sunt curios de performantele reale ale acestora, dar si de claritate!

-trei microfoane incorporate, ma gandesc ca, cu active noise cancelling altfel nu vad sensul;

-baterie de 3300 mAh, pe un telefon de 160g. Suna bine!

Sunt curios ce pret va avea telefonul si… care e treaba cu Emag? Cum de a aparut la ei pe magazin prima oara?

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.