Calendarul Google are in sfarsit memento-uri

In sfarsit, pentru calendarul Google, a fost lansata functia de memento. Atat pentru iOS cat si pentru Android – cu promisiuni pentru versiunea web. Eu sunt foarte entuziasmat, deoarece folosesc mult aplicatia celor de la …

google memento pentru calendar

In sfarsit, pentru calendarul Google, a fost lansata functia de memento. Atat pentru iOS cat si pentru Android – cu promisiuni pentru versiunea web. Eu sunt foarte entuziasmat, deoarece folosesc mult aplicatia celor de la Google.

De ce zic in sfarsit?

Pai, daca foloseai calendarul celor de la Google, deja iti faceai intrari in calendar pentru a-ti aminti de anumite lucruri. Ei, problema e, ca este doar o intrare in calendar. Astea vin, trec, si gata. De obicei vrei sa iti umplii ziua cu lucruri importante. Eu unul, trebuia sa fac o notita sau o intrare de genul “nu uita sa cumperi x cand mergi spre casa”. Apoi, ramanea intrarea sau puteam lejer sa uit de ea.

Un memento, iti va aparea urmatoarea zi daca ai uitat sa il faci, si te va stresa pana ii dai ‘swipe’ spre dreapta pentru a il marca ca si terminat. Apoi, dispare pe veci! Perfect! Si chiar si mai bine: putem face un memento din Inbox, Keep si chiar si Google Now! Da, daca urlii “adumi aminte sa duc gunoiu la 10” la telefon, el pricepe si face un memento in calendar. Genial!

google calendar memento

Eu unul, habar n-am ce le-a luat atat baietilor de la Google, dar sunt fericit ca in sfarsit au hotarat ca este nevoie de asa ceva in calendarul Google. Sunt un mare fan al aplicatiei, deoarece imi pot face un program bun rapid si fara prea multe batai de cap pe un dispozitiv pe care il am mereu la mine: telefonul.

Ce as mai vrea? Pe telefoanele mai slabute, cu memorie ram de 512mb, aplicatia nu se misca prea grozav… ar fi interesant daca s-ar mai imbunatati si din acest punct de vedere.

Ca de obicei, in sursa ai un link catre anuntul oficial.

De asemenea, sunt curios de parerea ta si daca folosesti aceasta aplicatie. Dai un like si un share articolului, poate un prieten va aprecia vestea!

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.