Driver Nvidia nou – 385.12 BETA – cresteri masive de performanta in aplicatii prosumer

E o discutie ce poate fi privita din doua parti treaba asta cu cresterile de performanta in urma unor drivere noi: Ai dracu, vor sa castige teren cand competitia vrea sa scoata ceva nou, asa …

driver nvidia nou titan xp

E o discutie ce poate fi privita din doua parti treaba asta cu cresterile de performanta in urma unor drivere noi:

  1. Ai dracu, vor sa castige teren cand competitia vrea sa scoata ceva nou, asa ca isi mai lasa loc de imbunatatiri din software.
  2. Bai, am deja placa, performanta extra moca.

Eu sunt fan numarul 2. De ce? Fiindca e oarecum de asteptat sa vedem astfel de practici – nu, AMD nu e nevinovat, exista antecedente. Oamenii astia (Nvidia si AMD) sunt defapt niste afaceri… totul se invarte in jurul unor strategii si… in jurul banilor.

Intre timp, sa revenim la subiect: driverul 385.12 BETA. Este un driver suportat de mai multe placi, nu doar de TITAN XP pentru care este adresat (vine AMD Vega doara, nu?). Driverul poate fi instalat pe placi video incepand cu seria 400 pana la cele mai noi modele.

Il gasim aici pentru desktop si aici pentru laptopuri.

Din urma unor benchmarkuri rulate de diverse persoane, se vad cresteri destul de substantiale in aplicatii prosumer precum: Solidworks, 3DS MAX, Energy, Showcase etc.

performanta drivereFace ceva si pentru alte placi video in aceste programe sau altele? Habar n-am. Dar o sa incerc de curiozitate driverul. Ar fi prea frumos sa vedem pe modele precum GTX960m sau astfel de placi video gasite pe laptopuri pentru utilizatorii de astfel de programe cu un buget redus, imbunatatiri substantiale.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.