Televizor Samsung de 88 inch

Samsung adora ecranele mari… nu de mult anuntase ca vor scoate un monitor de 49 de inch pentru gameri. Pai… aparent intai au lansat un televizor de 88 inch. Acest televizor Samsung – cod model …

Samsung adora ecranele mari… nu de mult anuntase ca vor scoate un monitor de 49 de inch pentru gameri. Pai… aparent intai au lansat un televizor de 88 inch.

Acest televizor Samsung – cod model QN88Q9FAMFXZA – vine cu garantie la pixeli de 10 ani, 5 ani pentru display, evident 4K UHD si HDR. Panoul este unul QLED.

Pretul, este… ‘oleaca piperat’. 20.000$. Ba nu, 19.999,99$ la Best Buy. :))

Practic avem o diagonala de ~223cm pe un panou de ultima generatie, iar in Europa va aparea mai tarziu luna asta (din ce informatii am gasit pe marele internet).

televizor samsung

In caz de te intrebai ce este QLED (tehnologie disponibila pe mai multe panouri nu doar acesta, ca sa fie clar), este o combinatie dintre doua tehnologii: OLED si Quantum Dots – practic avem un panou ce ofera claritatea si negrul puternic de la OLED, dar si luminozitatea puternica si gamutul de culoare de la Quantum Dots. Nu este doar o smecherie de marketing, este o tehnologie noua.

 

M-as uita la un film doua pe televizorul asta… dar nu la asa pret. Desi, e ceva nou, urias bla bla… sa zicem ca extravaganta costa. E numa bun pana una alta unul de 103cm diagonala.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.