EA incearca sa plateasca oameni cunoscuti sa zica ca le place Star Wars – Battlefront

Ultimul joc al celor de la EA – Electronic Arts, a iesit pe platformele Play Station 4, Xbox One si PC. Este vorba despre Star Wars Battlefront, un joc care nu pare sa fie extrem de …

Ultimul joc al celor de la EA – Electronic Arts, a iesit pe platformele Play Station 4, Xbox One si PC. Este vorba despre Star Wars Battlefront, un joc care nu pare sa fie extrem de bine apreciat de gameri.

Benjamin Burnley, membru al trupei ‘Breaking Benjamin’, sustine ca cei de la EA(Electronic Arts) au vrut sa il plateasca ca sa zica ca ii place jocul. Artistul a raspuns prin spargand dvd-ul si postand poza cu el spart pe reteaua de socializare Instagram.

Star Wars Battlefront - Breaking Benjamin

Imi dau seama ca te-ar putea deranja o astfel de oferta. E de inteles…oarecum. Dar totusi, astfel de practici sunt destul de comune in zilele noastre. Adica e doar o strategie de marketing des folosita in momentul de fata… nu prea poti sa fii surprins.

Nu incerc sa iau apararea nimanui dar, daca nu iti place un joc/film/etc. nu trebuie sa sa reactionezi chiar asa.

Eu unul, daca chiar nu as agrea jocul si tema lui, l-as face cadou unui fan al genului asta de joc sau l-as returna. Cred ca ce a incercat Benjamin sa faca, e un pic de valva ca sa mai auda lumea de ei.

Tu ce parere ai?

Ce ai face daca ai fi rugat sa zici ca iti place un joc care il detesti(din varii motive) si sa fii platit pentru asta?

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.