Futuremark nu mai exista. De acum ii vedem ca si UL Benchmarks

Daca ai facut cateva benchmark-uri la viata ta, stii numele Futuremark. De peste 20 de ani se ocupau cu crearea de benchmark-uri pentru PC-uri. Detinatorii companiei au decis sa continue aventura lor, sub brandul companiei-mama. …

Daca ai facut cateva benchmark-uri la viata ta, stii numele Futuremark. De peste 20 de ani se ocupau cu crearea de benchmark-uri pentru PC-uri. Detinatorii companiei au decis sa continue aventura lor, sub brandul companiei-mama. Astfel Futuremark e acum UL.

Futuremark a creat si distribuit: 3DMark, PCMark si VRMark – instrumente de benchmark si testare a componentelor folosite de mii de gameri si sute de publicatii online pentru a determina performanta componentelor sau a sistemelor.

Cu ocazia asta, pe Steam sunt ceva reduceri masive la 3DMark, VRMark si PCMark. 75%! Macar atat. Trebuie sa recunosc ca imi placea mai mult Futuremark, ca si prezentare. Daca nu afecteaza produsele, sa zicem ca e ok ca au trecut la brandingul UL. Aici ai link cu bundle compus din toate cele 3 produse, cu inca 6% discount :))

Uite noul logo:

futuremark ul benchmarks

 

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.