Heroes of the Storm – se pregatesc modele noi si campioni noi

  Cei de la Wired.co.uk au avut un interview cu unul din developerii responsabili de Heroes of the Storm. Se anunta lucruri interesante! Oficial, Heroes of the Storm a fost lansat in iunie. MOBA-ul celor …

 

Cei de la Wired.co.uk au avut un interview cu unul din developerii responsabili de Heroes of the Storm. Se anunta lucruri interesante!

Oficial, Heroes of the Storm a fost lansat in iunie. MOBA-ul celor de la Blizzard va primi modele noi la caracterele existente si noi eroi vor fi adaugati. Developerul spune in interview ca au o lista de aproximativ 200 de caractere. Paaaaai, pana si un sfert din ce povesteste el in plus ar fi un update superb!

Avem asteptari de la Blizzard, tinand cont ca, conceptul de MOBA a aparut ca si un mod al jocului Warcraft 3.

Cel mai discutat caracter, probabil este Cho’gall, un ogre din seria Warcraft(prezent si in jocul World of Warcraft), care va fi controlat de DOI JUCATORI de-o data. Cate unu pentru fiecare cap. Mie unul, mi se pare foarte interesant conceptul.

In caz de nu ati incercat sau nu aveti idee despre Heroes of the Storm, jocul e un fel de adunare a caracterelor indragite de fani din titluri precum Warcraft, Starcraft, Diablo si Overwatch. Este un must-try daca esti fan MOBA sau te-ai distrat in unul din titlurile mentionate. Plus ca, e Free to play! Adica gratis.

In sursa, aveti interview-ul complet(in limba engleza, clar) cu unul din developeri. Eu sunt curios sa vad ce aduc nou cei de la Blizzard si cum va afecta gameplay-ul.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.