In sfarsit, Dropbox te lasa sa editezi PDF-uri direct.

Spun in sfarsit, deoarece ideea e, ca poti modifica documentul PDF salvat in contul tau Dropbox, direct de pe telefon… si m-am gasit in situatia de a avea un PDF de pe Dropbox cu mici …

Spun in sfarsit, deoarece ideea e, ca poti modifica documentul PDF salvat in contul tau Dropbox, direct de pe telefon… si m-am gasit in situatia de a avea un PDF de pe Dropbox cu mici greseli ce trebuiau rapid rezolvate. De asemenea, sunt un pic nerabdator, deoarece momentan aceasta functie este disponibila doar pe iOS, nu si pe Android – dar vine in curand!

Nu o data, m-am trezit in situatia de a revizui un PDF ce trebuie sa il trimit cuiva de pe telefon. Cand observi o greseala… e cam grav daca nu poti remedia cat mai lejer si rapid. Pentru mine functia asta o sa fie foarte foarte bine venita.

Din spusele celor de la Dropbox, vei putea si sa adaugi comment-uri sau sa semnezi electronic documentul PDF direct pe fisierul din Dropbox. Super!

In mediul business, acest format(PDF) este folosit extrem de des. Mi se pare o miscare inteligenta din partea echipei din spatele Dropbox sa adauge astfel de functii, mai ales ca unele companii folosesc in mod oficial Dropbox pentru stocarea si transmiterea de documente/date. Atentia acordata acestui segment de utilizatori cred ca va fi bine apreciata.

Dupa cum era de asteptat, acest lucru este posibil datorita unui parteneriat intre Dropbox si Adobe. La fel a fost si in cazul fisierelor Microsoft Office.

Pe tine o sa te ajute aceasa noua functie? Spune-mi intr-un comment ce parere ai despre ideea celor de la Dropbox.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.