Instagram da drumul la switch-ul de conturi

Cei de la Instagram au hotarat in sfarsit sa adauge in aplicatia lor o functie mult dorita de utilizatori: posibilitatea de a face un switch intre conturi lejer si rapid. Incepand cu saptamana asta, update-ul …

instagram adauga switch-ul de conturi pentru ios si android

Cei de la Instagram au hotarat in sfarsit sa adauge in aplicatia lor o functie mult dorita de utilizatori: posibilitatea de a face un switch intre conturi lejer si rapid. Incepand cu saptamana asta, update-ul incepe sa se propage atat pe iOS cat si pe Android.

Poate unii dintre voi inca nu veti avea optiunea disponibila, dar in curand va fi – asigurati-va ca ati actualizat aplicatia. Cei de la Instagram specifica ca, optiunea vine pentru versiunea 7.15 incepand de saptamana asta.

Veti putea adauga 5 conturi, iar apoi sa faceti un switch de pe un cont pe altul, fara sa trebuiasca sa mai treceti prin procesul de autentificare. De asemenea, odata adaugate, notificatiile de tip push vor aparea de la toate conturile, desi Instagram mentioneaza ca acest lucru ca varia in functie de cate device-uri sunt autentificate pe contul principal.

Pentru a mai adauga conturi in aplicatia ta(desigur, dupa ce functia iti este disponibila), mergi la profilul tau din aplicatie si fa un tap pe rotita sau pe cele 3 puncte, in functie de platforma folosita. Selecteaza apoi ‘Add Account’ si introdu datele de autentificare.

Contul va fi adaugat, iar poi cu un ‘tap’ pe numele tau de utilizator, poti selecta alt cont si gata. Esti autentificat pe acel cont. Desigur, poti scoate lejer prin aceeasi metoda unul din conturile adaugate, selectand ‘Log Out Of’.

E super utila functia, iar multi utilizatori o cer de mult. E bine ca Instagram isi asculta utilizatorii, si integreaza facil functii noi. Tu folosesti Instagram? Te ajuta functia asta noua?

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.