Twitter are probleme cu capacitatea

Azi dimineata, am avut surpriza sa vad ca Twitter nu functioneaza. Twitter a fost picat aproximativ o ora, fiind afectate atat versiunea de mobil cat si cea de desktop a popularei retele de socializare. Baietii …

twitter intrerupere

Azi dimineata, am avut surpriza sa vad ca Twitter nu functioneaza. Twitter a fost picat aproximativ o ora, fiind afectate atat versiunea de mobil cat si cea de desktop a popularei retele de socializare.

Baietii de la Twitter ne-au spus ca ‘si-au depasit capacitatea’ si ca api-ul lor sufera de o ‘eroare interna’. Problema s-a manifestat in doua moduri: unii utilizatori nu se puteau loga in contul lor, iar altii care erau deja logati nu puteau da un tweet sau sa vada imagini.

Blogul de service al celor de la Tweeter, care are rolul de a anunta eventuale probleme, confirma problemele chiar si in momentul la care este postat acest articol. Evident, ca a aparut si un nou hashtag, #twitterdown.

Sa speram ca Twitter nu reincepe trendul de acum cativa ani, cand astfel de erori se intamplau destul de des, tot sub acelasi pretext privind capacitatea. Pentru noi, momentan Twitter functioneaza ok.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.