iPhone 8 va costa peste 1000$?

Din categoria zvonuri, se pare ca iPhone 8 va veni la un pret de peste 1000$. Se speculeaza niste modificari masive pentru noul flagship al celor de la Apple… si aparent vor costa. Una din …

iphone 8

Din categoria zvonuri, se pare ca iPhone 8 va veni la un pret de peste 1000$. Se speculeaza niste modificari masive pentru noul flagship al celor de la Apple… si aparent vor costa.

Una din modificarile presupuse va fi ecranul, care va veni cu un display nou OLED, produs de Samsung. Apoi, mai avem un zvon care spculeaza ca, iPhone 8 va veni cu iris scanner. Interesant.

Pe langa suportul pentru incarcare wireless, mai avem si un upgrade al memoriei si nici un buton fizic.

Conform ultimelor zvonuri/rapoarte ce le-am putut gasi, modelele lansate anul acesta, vor fi: iPhone 7s cu ecran de 4.7inch, iPhone 7s Plus cu ecran de 5.5inch si iPhone 8 cu ecran de… 5.8inch. Daca chiar vom avea un ecran de 5.8 inch… cred ca deja mergem prea departe. Parerea mea e ca 5-5.5inch e o diagonala mai mult decat ok pentru un telefon… deja la dimensiuni mai mari devine inconfortabil de ‘carat’ un telefon. Chiar daca nu ar avea margini prea mari.

Ce parere ai de ultimele zvonuri despre iPhone 8? Crezi ca va trece de pragul de 1000$ noul iPhone?

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.