Jocul Lightsaber Escape de la Google

Stiai ca ai o sabie laser in buzunar? :)) Cei de la Google au creat jocul Lightsaber Escape, joc chiar distractiv, mai ales din cauza conceptului. Pe monitor vezi ce se intampla in joc, iar …

Telefonul tau devine lightsaber cu noul joc de la google

Stiai ca ai o sabie laser in buzunar? :)) Cei de la Google au creat jocul Lightsaber Escape, joc chiar distractiv, mai ales din cauza conceptului. Pe monitor vezi ce se intampla in joc, iar telefonul tau devine un lightsaber albastru neon. In functie de miscarile tale, poti reflecta si chiar distruge stormtrooperii care trag in tine.

Un joc interesant si captivant care te va tine cateva minute in priza, macar asa… de test a conceptului. Cel mai mare plus, parerea mea, este ca nu trebuie sa iti instalezi nimic nici pe telefon, nici pe pc. Vizitezi link-ul https://lightsaber.withgoogle.com/ pe pc, si urmezi instructiunile(iti va cere sa intri pe o adresa web cu telefonul tau folosing Google Chrome).

Mie imi merge ok si pe netul celor de la Vodafone, dar va recomand sa va conectati la un wireless mai rapid ca sa nu aveti stres. Cerintele sunt urmatoarele:

Cerinte PC:

  • Un procesor decent, si o placa video cat de cat;
  • Windows 8.1/10: Chrome 47, Firefox 42 sau Edge/IE11;
  • OS X 10.9/10.10: Chrome 47, Firefox 42 sau Safari 9 pe OSx 10.10;

Modele de telefoane suportate:

  • iPhone 5, 6, 6+, 6s, 6s+
  • Nexus 4, 5, 6, 5X, 6P
  • Samsung Galaxy S3, S4, S5, S6, S6 Edge; Galaxy Note 3, 4
  • Moto G2.

Sisteme de operare si browserele necesare pentru telefoanele suportate:

iOS: iOS 8/9 si unul din browserele: Safari 9 sau Chrome 47;

Android 4.4+ si browserul Chrome 47.

Distractie placuta!

Telefonul tau devine lightsaber cu noul joc de la google

Categorii Fun

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.