Lumigon T3 – primul telefon cu night vision

Lumigon, un producator Danez mic, se lauda cu noul lor model si anume T3, primul telefon echipat cu o camera ce poate vedea in intuneric. Spre deosebire de camera termala de pe CAT S60, Lumigon …

lumigon t3

Lumigon, un producator Danez mic, se lauda cu noul lor model si anume T3, primul telefon echipat cu o camera ce poate vedea in intuneric.

Spre deosebire de camera termala de pe CAT S60, Lumigon T3 are o camera de 4megapixeli cu doua leduri IR, ce iti permit sa fotografiezi si sa filmezi in bezna totala. A, si lumina IR folosita de camera este invizibila deci poti filma pe furis. :-))

Una peste alta, Lumigon T3 este construit din otel inoxidabil 316 si are un ecran de 4.8 inch, cu o rezolutie de 720p – ecranul este de asemenea Super AMOLED. Echipat cu Gorilla Glass 4 si ranforsat cu fibra de sticla, ecranul este unul rezistent.

Telefonul este de asemenea rezistent la apa si la praf, desi nu avem inca un rating de rezistenta oficial.

Sistemul de operare Android Marshmallow 6.0 este tinut de un oca-core Helio X10 la 2.2ghz si 3gb RAM. Ca si spatiu de stocare dispunem de 128gb. Destul de performant pentru ce incearca sa fie – un telefon super rezistent… pentru un paparazzi neatent?

Alte functii demne de mentionat: camera de 13megapixeli ce filmeaza in 4K in timpul zilei, speakere stereo, abilitatea de a fi folosit prin IR ca si telecomanda si… e dual sim.

Suna bine pana acum? Cred ca pot remedia situatia: costa 925 de dolari americani. Dar macar urmeaza sa fie lansata si o versiune de 24 karate, din aur. (?!?) Pretul versiunii cu aur va ajunge in jurul sumei de 1200$.

Pare sa fie un telefon interesant, o abordare mai altfel in ideea de a remedia pozele slab calitative noaptea. Merita? La pretul asta, eventual doar daca vrei sa te dai mare cu noua ta achizitie. Totusi cred ca telefoanele de top de la producatori mai mari au mai multe de oferit.

Mai jos avem niste poze cu Lumigon T3, in galerie:

 

Daca ti-a placut articolul nu uita sa ii dai share si like!

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.

2 comentarii la „Lumigon T3 – primul telefon cu night vision”

    • Salut!

      Pe site-ul lor, inca nu e disponibil(sau nu mai e in stoc). In orice caz, au livrare internationala direct ei, gratuit pentru comenzi de peste 430USD(telefonul e vreo 700).

Comentariile sunt închise.