Sursa cu LED-uri – EVGA arata seriile GL si G2

La Computex, EVGA a aratat doua noi serii de surse la stand-ul lor. Seriile GL si G2. Si singura diferenta dintre cele doua serii (de care am aflat pana acum), este ca seria GL vine cu… …

sursa pc corsair

La Computex, EVGA a aratat doua noi serii de surse la stand-ul lor. Seriile GL si G2. Si singura diferenta dintre cele doua serii (de care am aflat pana acum), este ca seria GL vine cu… LED-uri la conectorii modulari de cabluri. E ceva de genul… anul luminilor. De la periferice la piese de pc, toate vin acum cu led-uri. Clar ca, seria GL va fi o idee mai scumpa, datorita capabilitatii de a lumina.

In poze avem un 850GL luminos si 1000GX, o sursa o idee mai compacta dar de o mare putere. O idee buna, mai ales pentru pasionatii de build-uri in carcase mai mici sau mai atipice. Dar stai! Acum avem si un buton Eco :)). Butonul este menit sa stinga led-urile sursei si este pozitionat fix langa butonul de aprins sursa.

Poze gasiti in galeria de mai jos:

Daca ti-a placut articolul sau ai o parere despre sursa cu led-uri oferita de cei de la EVGA, lasa un cometariu mai jos! Nu uita sa dai un share articolului daca ti s-a parut interesant.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.