Mini Review flash LED pentru smartphone

Am facut un mini review scurt pentru un flash LED pentru smartphone-uri si tablete. Desi nu prea sunt fan selfie… trebuia sa umplem cu ceva comanda si am zis de ce nu? A fost luat …

Am facut un mini review scurt pentru un flash LED pentru smartphone-uri si tablete. Desi nu prea sunt fan selfie… trebuia sa umplem cu ceva comanda si am zis de ce nu? A fost luat la 49lei… si face ce zice. Nu stiu cat si cand o sa il folosim dar lumina e destul de puternica si curata…

L-am incarcat prin USB, iar apoi m-am jucat putin cu el si pot sa zic ca lumineaza destul de bine. Cel mai util mi s-a parut in urmatorul scenariu: trebuie sa faci o poza normala (cu camera din spate), si e intuneric. Pe langa flashul integrat, folosesti si acest mic flash, ajuta mult. Pentru selfie… am incercat… las pe altii mai experimentati in fotografia de genul asta sa isi dea cu parerea daca le va fi util sau nu la ceva acest gadget.

Specificatii produs:

– In cutie ai: flash-ul, cablu jack-usb de incarcare, un saculet si un mini-stand pentru flash;
– Buton on/off/3 trepte putere;
– Sistem optic: 4 LED-uri de mare putere;
– Conectivitate: port jack 3.5mm;
– 3 nivele intensitate flash;
– Durată de funcționare: 500 flash-uri sau 3 ore de utilizare continuă;
– Capacitate baterie: 110 mAh;
– Dimensiuni: H27 x W32 x D13 (mm);
– Greutate: 11 g;
– Compatibilitate: in principiu, merge cuplat la orice telefon cu mufa jack de 3.5mm. La unele porneste automat cand il cuplam, dar functioneaza si butonul fara probleme.

Una peste alta, un produs ok… face ce zice si e destul de ieftin. S-ar putea dovedi destul de util amatorilor de fotografie cu smartphone-ul. Are si un mic ‘stand’… gen: cand cresc mare o sa fiu flash cu trepied. :)) E ok.

Produsul l-am cumparat de aici: http://www.f64.ro/f667164/kit-vision-selfie-flash-led-pentru-smartphone-uri-si-tablete-negru.html

Cu ocazia asta, am testat si noua metoda de inregistrare a suntelului cu ajutorul unei lavaliere(urmeaza un review separat pentru ea).

Daca ti s-a parut util videoul, nu uita sa te abonezi canalului pe YouTube si sa dai un like!

Youtube: http://www.youtube.com/c/PetechRo
Facebook: https://www.facebook.com/petechoficial
Twitter: https://twitter.com/peTech_ro

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.