Review Cooler Master NotePal U2 Plus

Review Cooler Master NotePal U2 Plus – Un scurt review al coolerpadul / stand pentru notebook-uri de la Cooler Master. Modelul exact este NotePal U2 Plus (R9-NBC-U2PK-GP). Standul este din aluminiu si vine cu niste …

Review Cooler Master NotePal U2 Plus – Un scurt review al coolerpadul / stand pentru notebook-uri de la Cooler Master. Modelul exact este NotePal U2 Plus (R9-NBC-U2PK-GP).
Standul este din aluminiu si vine cu niste insertii antiaderente de cauciuc si 2 ventilatoare ce pot fi montate oriunde, datorita sistemului de prindere in 4 puncte, si a graurilor prezente pe majoritatea suprafetei coolerpadului.

Am testat pe laptop de 15.6inch (Asus ROG GL552VX) – temperatura a scazut cu 4-5grade in full load(3d mark sky diver) si aproximativ 9grade in timpul petrecut in 2 meciuri de League of Legends – ambele teste au fost rulate la 1080p cu detalii maxime.

Specificatii tehnice:
– materiale: aluminiu/metal + cauciuc;
– 2 ventilatoare de 80mm si 10mm grosime, ce functioneaza la ~2000rpm;
– alimentare prin USB, si prelungire a portului prin mufa USB2.0 cu care vine standul;
– mici picioruse in spate, pentru a aduna firul de la mouse intr-un mod usor, astfel incat acesta sa nu stea imprastiat pe masa;
– posibilitatea de a cara laptopul in coolerpad, astfel laptopul este mai protejat si coolerpadul incape impreuna cu laptopul intr-o geanta normala de laptopuri de 15.6inch;
– flux de aer 62CFM;
– greutate: ~650grame
– dimensiuni: 346 mm x 282 mm x 60 mm;
– culoare: negru;

Momentan, acesta este coolerpadul meu preferat deoarece pot potrivi coolerele la mai orice model de laptop(mici exceptii) si desi modelul vechi al acestui coolerpad era ok, acesta mi se pare ca a fost mai bine ‘lucrat’.
NOTA: desi producatorul(Cooler Master) il recomanda pentru orice laptop pana in 17inch, eu nu l-as lua pentru un laptop mai mare de 15.6inch, deoarece si asa, pe un laptop de 15.6inch, acesta sta pe afara cam 2 centimetri. Pentru un laptop de 17.3inch, mergeti mai bine pe versiunea de 19inch a acestui coolerpad.

Daca ai intrebari, vrei sa imi spui ceva sau doar vrei sa ma saluti , nu ezita sa lasi un comentariu!

NU UITA SA TE ABONEZI LA CANAL SI SA DAI UN LIKE LA ACEST VIDEO DACA TI-A PLACUT!

Youtube peTech: http://www.youtube.com/c/PetechRo
Facebook peTech: https://www.facebook.com/petechoficial
Twitter peTech: https://twitter.com/peTech_ro

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.