Samsung Galaxy A5 generatia a 2-a vazuta la TENAA

Samsung Galaxy A5 este un smartphone mid-range destul de bine echilibrat ca si performanta/pret. Ei bine, generatia a 2a de A5 a fost vazuta la TENAA. Da cine sau ce este TENAA? TENAA este un …

Samsung Galaxy A5 este un smartphone mid-range destul de bine echilibrat ca si performanta/pret. Ei bine, generatia a 2a de A5 a fost vazuta la TENAA.

Da cine sau ce este TENAA? TENAA este un centru de certificare pentru echipamente de telecomunicatii din China. Deci daca a fost vazut aici, dupa certificare, mai mult ca sigur o sa vedem echipamentul si in magazine. 🙂

Modelul exact este SM-A5100 si specificatiile, din zvonuri, sunt destul de interesante. Clar, nimic care sa ne dea pe spate, vorbim totusi de un telefon de clasa medie. Genul acesta de telefoane sunt de obicei cel mai bine construite si gandite. Te poti bucura de ultima tehnologie, fara sa cheltuii sume exorbitante pe un telefon.

Specificatii Samsung Galaxy A5 – SM-A5100:

  • Ecran de 5.2inch cu rezolutie FullHD – adica 1920 x 1080;
  • Procesor Octa-core la 1.7ghz;
  • 2gb memorie RAM;
  • 16gb spatiu de stocare, cu un slot pentru carduri MicroSD;
  • Camere de 13 respectiv 5megapixeli pentru spate/fata.

Suna destul de bine. Imi place mult ca cei de la Samsung au pus o rezolutie buna pe ecranul destul de maricel si procesorul promite o performanta buna pentru segmentul mid-range.

Inca nu avem o data fixa de lansare, dar in urmatoarele luni ar trebui sa se auda ceva concret despre acest model, dat fiind ca se apropie cu pasi mari CES-ul. Te tinem la curent!

Tu ce parere ai de noul A5? Este un urmas vrednic al generatiei actuale de Samsung Galaxy A5?

Da-i un share articolului daca ai vreun amic pasionat de lumea mobile. S-ar putea sa il intereseze. 🙂

 

Mai jos, avem niste poze cu Samsung Galaxy A5 – SM-A5100

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.