Samsung Galaxy Note7 s-ar putea sa fie pe Marshmallow

Samsung Galaxy Note7 – care este mult anticipatul Note6 dar aparent o sa fie numit 7, a tot aparut recent prin stiri si zvonuri. Ne putem astepta la tot mai multe detalii in cele ce …

samsung galaxy note 7

Samsung Galaxy Note7 – care este mult anticipatul Note6 dar aparent o sa fie numit 7, a tot aparut recent prin stiri si zvonuri. Ne putem astepta la tot mai multe detalii in cele ce urmeaza, tinand cont ca Note7 urmeaza a fi lansat in mai putin de doua luni.

Baietii de la NapiDroid.hu au prins niste detalii picante despre Samsung Galaxy Note7, pe reteaua AT&T. Totodata, cei de la GSM Arena au confirmarea cum ca acesta este numele sau. Sarim peste 6 aparent.

Totodata, se pare ca Samsung testeaza noul Note pe Android 6.0.1 (cea mai recenta revizie Marshmallow) – deci probabil nu va fi lansat pe Android N.

samsung galaxy note7

 

Imaginea de deasupra arata un Samsung SM-N930A, care va fi probabil urmatoarea versiune a celor de la AT&T a lui Note – tinand cont ca Note5 a avut modelul N930A.

Cand Google a anuntat noul Android N pana la finalul verii, multi au sperat ca flagshipul celor de la Samsung, Note7, va veni direct cu noua versiune a sistemului de operare Android. Se pare ca nu e asa… sau cel putin nimic nu e sigur. In orice caz, probabil se va putea face o actualizare in momentul in care se lanseaza Android N.

Ce se stie despre Samsung Galaxy Note7?

In orice caz, Samsung Galaxy Note7 va fi clar un varf de gama – o bestie! Zvonurile ar fi ca vine cu 6gb RAM, un Snapdragon 823 SoC si ecran dual-edge. Printre altele se auzea ceva de un ecran 5.8inch QHD si 64/128gb spatiu de stocare. Clar ca acestea sunt doar zvonuri… ramane sa vedem cum va fi. Avem totusi asteptari mari tinand cont ca vorbim de un varf de gama.

Lansarea noului Note se presupune a fi in Septembrie (date destul de sigure). Pana in apropierea lansarii, mai mult ca sigur vor exista doar speculatii si pareri.

Sunt curios daca vom avea acel Snapdragon si personal, mi-ar place ca ecranul sa fie 5.5inch, dar nu e asa grav daca vine la 5.8inch.

Tu ce asteptari ai de la noul Samsung Galaxy Note7?

 

 

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.