Tumblr lanseaza live video

Google are live streaming pe YouTube, Twitter are Periscope, Amazon are Twitch-ul si Facebook are… Facebook Live! Era clar ca febra video-urilor live va lovi toate retelele de socializare. Asa ca, Tumblr li se alatura. …

thumblr live video

Google are live streaming pe YouTube, Twitter are Periscope, Amazon are Twitch-ul si Facebook are… Facebook Live! Era clar ca febra video-urilor live va lovi toate retelele de socializare. Asa ca, Tumblr li se alatura.
Compania se pregateste sa isi lanseze maine noul serviciu, cu niste functii care ei sugereaza ca ar fi pe picior cu Facebook Live.
Pe cand functia va ajuta serviciul de blogging/socializare sa concureze mai bine cu Facebook Live sau Periscope-ul celor de la Twitter, inca nu sunt clare multe detalii tehnice despre serviciul lor de streaming.
Va fi stand-alone sau vor folosi un serviciu separat pentru a furniza live video? Probabil in aplicatii sau in browser vor fi vizibile video-urile, dar ramane de vazut cat de mult vrea Tumblr sa concureze cu celalalte companii care ofera live video.
Din ce se aude, live video nu e tot ce pregateste Tumblr – acestia planuiesc sa lanseze o strategie mai mare pentru continut in timp real.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.