SoundCloud adauga o noua functie

SoundCloud lanseaza o noua functie, menita sa ajute utilizatorii platformei sa gaseasca piese si artisti noi, pe baza istoricului. Numita ‘melodii sugerate'(Suggested Tracks), avem de-a face cu o incercare de a personaliza SoundCloud pentru gusturile …

SoundCloud lanseaza o noua functie, menita sa ajute utilizatorii platformei sa gaseasca piese si artisti noi, pe baza istoricului. Numita ‘melodii sugerate'(Suggested Tracks), avem de-a face cu o incercare de a personaliza SoundCloud pentru gusturile fiecarui utilizator pentru a ii tine cat mai interesati de platforma.

Daca ne uitam la Spotify, care a avut aproximativ 40 de milioane de utilizatori unici de cand a lansat Discover Weekly in iulie 2015, putem banui ca functia va fi binevenita.

Ce promite sa aduca diferit SoundCloud, este faptul ca pe langa faptul ca vei primi melodii si artisti pe gustul tau, lista se va auto actualiza mereu, pe masura ce tot asculti muzica pe platforma.

soundcloud suggested tracksPentru a accesa noul feature, mergi pe tab-ul Discover in SoundCloud(fie pe web, fie in sectiunea Search din aplicatie). Daca deja ascultai muzica si aveai cont pe SoundCloud, vei avea deja probabil ceva sugestii. Daca nu, continua-ti activitatea ca de obicei si sugestiile nu vor intarzaia sa apara.

Functia este live pe Web, iOS si pe Android. Sunt curios cum va evolua SoundCloud de-a lungul timpului, fiind o platforma interesanta unde poti de multe ori descoperi artisti foarte buni, care nu au avut inca sansa sa fie descoperiti de un public mai larg. Eu unul sunt chiar bucuros de lansarea Suggested Tracks.

Tu ce parere ai?

Da-i un share, ca sa afle si prietenii tai care folosesc SoundCloud de noul feature.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.