Stick USB in forma de mini-camera

Nu, Sony nu planuieste sa lanseze un mini a7R II mirrorless :-)). In shimb sunt niste stick-uri usb foarte detaliate. Cel mai interesant stick usb pe care l-am vazut in ultima perioada. Recunosc! Aceste stickuri au …

Nu, Sony nu planuieste sa lanseze un mini a7R II mirrorless :-)). In shimb sunt niste stick-uri usb foarte detaliate. Cel mai interesant stick usb pe care l-am vazut in ultima perioada. Recunosc!

Aceste stickuri au aparut recent pe eBay la pretul de 40$, iar vanzatorul spune ca sunt fabricate de Sony si destinatia lor principala sunt jurnalistii si dealerii Sony autorizati.

Atentia cu care acestea au fost facute este uimitoare! Arata extrem de bine si seamana extrem de mult cu aparatele reale. Exista de asemenea si niste mini-Canon-uri. Mai jos aveti o galerie cu memoriile usb.

In sursa, este link-ul catre magazinul eBay care le vinde. Arata-le unui prieten pasionat de fotografie cu un share si un like.

Categorii Fun
Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.