Xiaomi a scos noul purificator de aer Mi 2s

Ne place sa respiram aer cat mai curat in incinta locuintei noastre, mai ales pentru ca pe strada sau in diferite spatii comerciale aerul este destul de poluat si nu putem sa ne ferim prea …

purificator-aer-xiaomi-smart-home-2019

Ne place sa respiram aer cat mai curat in incinta locuintei noastre, mai ales pentru ca pe strada sau in diferite spatii comerciale aerul este destul de poluat si nu putem sa ne ferim prea bine. Din acest motiv, apelam la un purificator de aer pentru a avea un mediu cat mai curat in locuinta noastra.

Noul purificator de aer Mi 2s de la Xiaomi

Filtrare a aerului in trei straturi

Hai sa vedem si ce ne mai aduce Xiaomi. Noul purificator de aer Mi 2s de la Xiaomi vine cu un filtru cilindric de 360 grade cu trei straturi pentru purificare maxima. Hai sa o luam de la exterior spre interior: stratul exterior indeparteaza particule mari precum praf sau par, stratul din mijloc eliminina particule de dimensiune micronica si bacterii, iar stratul din interior din carbon indeparteaza substante daunatoare si mirosurile neplacute.

Filtrare in trei straturi – Xiaomi Mi 2S

Mai pe inteles, ce rol au filtrele? Elimina praful, parul de animale, mirosurile neplacute, precum mirosul si fumul de tigara, elimina alergenii si reimprospateaza aerul.

Poti sa vezi calitatea aerului din incapere si nivelurile de PM2.5, temperatura si umiditatea pe afisajul OLED.

PM2.5 se refera la particule de dimensiuni mai mici de 2.5 micrometri si care sunt detectate de purificatorul de aer datorita senzorului laser de inalta precizie cu care purificatorul este echipat. Dupa senzorul a detectat calitatea aerului, acesta va afisa datele.

Purificatorul de la Xiaomi poate curata aerul in 10 minute intr-un spatiu de pana la 37m patrati.

Aspectul purificatorului

Daca ne uitam la desigul purificatorului de aer Mi 2s de la Xiaomi, acesta are un design destul de elegant si se potriveste cam pentru orice stil. Este destul de maricel, avand dimensiunile de 24 x 24 x 50 cm. Pentru a forma cai de filtrare a aerului ciclic de 360 de grade, purificatorul are 943 de gauri pentru admisie, gauri care ajuta la cresterea volumului de aer admis.

Dimensiuni purificator aer Xiaomi

Pe timp de noapte sau cand doresti sa dormi, purificatorul Mi 2S isi regleaza automat luminozitatea in functie de lumina ambientala, dar si isi reduce zgomotul.

Consum si control

Consumul aparatului este foarte mic, de doar 48W in momentul in care functioneaza in modul normal.

Este usor de controlat folosind aplicatia Mi Home. Prin aplicatie poti sa verifici calitatea aerului, umiditatea si temperatura. Deasemenea poti sa setezi puterea ventilatorului si cronometru pentru a porni aparatul de purificare. Pentru ca trebuie sa inlocuiesti filtrul la o anumita perioada, in aplicatia Mi Home ti se va spune cand este timpul sa inlocuiesti filtrul. Functioneaza perfect cu Amazon Alexa si cu Google Home, chiar si cu comanda vocala.

Pentru ca este un model nou echipat cu mai multi senzori si pretul este pe masura. Purificatorul 2S de la Xiaomi vine cu senzor de lumina, senzor cu laser pentru particule, senzor de temperatura si umiditate, dar si un cilindru cu filtre care actioneaza 360 grade si care elimina particulele PM2.5. In momentul de fata il gasesti la aproximativ 630 lei pe PCgarage.

Tot din categoria ‘Smart Home’, ai vazut si aspiratoarele robot de aici?

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.