Reduceri la aspiratoarele robot

Am vazut ca sunt reduceri la aspiratoarele robot si pentru ca sunt si reduceri pe bune, am zis ca merita sa fie si scris despre ele. Despre aspiratoarele robot am mai scris, dar am mai …

REDUCERI-ASPIRATOARE-ROBOT-SMART-LIVING-HOUSE

Am vazut ca sunt reduceri la aspiratoarele robot si pentru ca sunt si reduceri pe bune, am zis ca merita sa fie si scris despre ele. Despre aspiratoarele robot am mai scris, dar am mai scris si despre roboti pentru tuns iarba sau chiar si despre un robot automat pentru curatat gratarul.

Dar hai sa revenim la aspiratoare robot

Despre aspiratorul iRobot Roomba 980 am mai discutat intr-un articol, unde am si vorbit mai mult despre acesta. In acel moment il gaseai la aproximativ 4.500 lei, insa acum e la 4.200 lei aici. Nu este foarte ieftin, insa reducerea e buna. Ce stie sa faca de banii acestia? Aspira. Dar nu oricum. Il poti seta sa inceapa sa functioneze de la distanta, direct din aplicatie si incape mai peste tot pentru ca are dimensiuni mici.


Aspirator robot iRobot Roomba 980

Stie sa nu se incurce in cabluri, are filtru de tip dublu HEPA, se incarca in timpul lucrului daca este necesar, iar prin aplicatia sa iRobot Home il poti controla usor.

Tot la reducere este si iRobot Roomba 605. Este cu mult mai ieftin fata de iRobot Roomba 980, la doar 1.105 ron, mai ales acum cand este si la reducere pana in 24 aprilie 2019. Il gasesti de cumparat aici. Nu are aceleasi performante ca iRobot Roomba 980, dar isi face treaba cu succes. Curata de la covoare pana la pardoseli dure, chiar si de-a lungul peretilor dar si in colturile camerei.


Aspirator robot iRobot Roomba 605

Sa trecem si la alte modele de aspiratoare robot.

Pentru ca sunt si acestea la reducere, vom discuta si despre aspiratorul robot Ecovacs DEEBOT 605 si aspiratorul robot Ecovacs DEEBOT 601. Pe langa ca sunt reduceri pe bune, mai primesti la oricare din aceste modele si un aparat de curatat scame.

Modelul DEEBOT 605, il gasesti aici la reducere, la pretul aproximativ de 1.440 ron. Filtrele de aer sunt eficiente si capteaza declansatorii din aer asociati alergenilor si astmului. Si ca sa nu mai tot repetam functiile de baza pe care mai toate aspiratoarele robot le au, vom discuta ce stiu sa faca in plus.

Modelul DEEBOT 605, pe langa ca stie sa aspire, acesta vine echipat si cu un rezervor de apa, deci stie sa si spele datorita functiei de mop. Tot ce ramane de facut pentru a il pune sa si spele pe jos, este sa scoti recipientul de praf si sa atasezi rezervorul de apa.

Aspirator robot DEEBOT 605

Amandoua modele Ecovacs DEEBOT aspira fara probleme mai multe tipuri de suprafete si beneficiaza si de modulul MAX. Modulul MAX face ca aspiratorul sa dubleze puterea de aspirare. Daca vrei insa sa il pui sa aspire exact in anumite zone, il poti directiona cu ajutorul aplicatiei.

Si aspiratorul robot Xiaomi Roborock – versiunea 2, este la reducere. Am mai scris si despre acesta mai in detaliu aici. In acel moment il gaseam la 2.150 lei, dar acum este la aproximativ 1.950 lei aici. Aspiratorul robot Xiaomi Roborock 2 stie sa aspire eficient dar sa si stearga pentru ca are si functia de mopping.


Aspiratorul robot Xiaomi Roborock 2

Concluzie

Mai toate aspiratoarele robot de calitate au devenit surprinzator de silentioase si de performante. Aspira toate suprafetele, unele modele chiar dau si cu mopul si au grija si de sanatatea noastra datorita filtrelor de aer.

Datorita formelor de dimensiuni mici se pot strecura pe sub piesele de mobilier si pot trece chiar si peste obstacole mici. Aspiratoarele robot isi dau seama si de obstacolele mai mari pentru a le evita si stiu pe unde sa aspire datorita faptului ca acestea concept o harta a apartamentului sau a casei.

Le poti programa sa aspire cand nu esti acasa ca sa nu te deranjeze. Chiar daca acestea simt ca bateria incepe sa se termine, merg sa se incarce si apoi isi reiau treaba. Eficient, nu?

Si pentru ca ne place ideea de smart living, deja majoritatea aspiratoarelor robot performante functioneaza cu voice control de la Amazon Alexa sau Google Assistant, nu doar pe aplicatiile lor. Daca nu iti place sa dai cu aspiratorul si preferi sa pasezi treaba altcuiva, poti apela la un robotel. Mai ales acum ca sunt destul de multe modele la reducere.

Tot din categoria ‘Smart Home’ ai vazut si purificatorul de aer Xiaomi Mi 2s?

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.