YouTube Premium si YouTube Music au fost lansate

Serviciile YouTube Premium si YouTube Music au fost lansate in 17 tari. Romania inca nu se afla pe lista, dar am prins un link in contul din limba romana Petech, ce probabil anunta ca in …

youtube premium

Serviciile YouTube Premium si YouTube Music au fost lansate in 17 tari. Romania inca youtube premium romanianu se afla pe lista, dar am prins un link in contul din limba romana Petech, ce probabil anunta ca in curand vom vedea si pe la noi serviciile.

Cele doua servicii au fost lansate in: SUA, Australia, Noua Zeelanda, Mexic, Corea de Sud, Austria, Canada, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Norvegia, Rusia, Spania, Suedia si Marea Britanie.

Printre feature-uri cei de la YouTube enumera:

  • eliminarea reclamelor;
  • descarcari;
  • o cautare mai desteapta, chiar daca nu iti amintesti numele unei melodii. Si poti cauta si dupa versuri, chiar daca nu ti le amintesti corect;
  • YouTube Premium – practic fostul YouTube Red, va avea tot ce preturi youtube premium si youtube musicare YouTube Music + show-urile YouTube Originals;

Preturile sunt 11.99$ pentru YouTube Premium si 9.99$ YouTube Music Premium. Acceptabile, oarecum. Din punctul meu de vedere conteaza enorm cat de bun va fi continutul ‘YouTube Originals’… ar trebui sa fie genial si probabil chiar si localizat bine (show-uri in diverse limbi sau ceva de genul) ca sa isi merite banii. Pentru ca… sincer sa fiu nu ma omoara asa rau reclamele.

Avem si un link aici, dar inca nu este disponibila achizitia unei subscriptii in Romania. Totusi, pagina este tradusa. (poza mai jos)

youtube premiumSunt foarte curios de urmatoarele miscari ale celor de la YouTube. E clar ca incearca sa faca imbunatatiri atat pentru creatorii de continut cat si pentru consumatorii de continut. Mai ramane de vazut cat de bune si eficiente.

Sper totusi, daca se face un fel de limita intre utilizatorii care platesc si cei care nu platesc, sa fie de bun simt. Ma refer la ideea de a limita continut pentru utilizatorii ce platesc. Daca ar aparea astfel de lucruri, cred ca ar fi suparati unii utilizatori.

In orice caz, competitia nu strica. Indiferent ca vorbim de hardware, software, gadgeturi sau chiar si platforme de continut, daca ai de unde alege e bine. Important (pentru platforme) este sa atraga cat mai multi creatori de continut.

Ca si creator de continut, sunt curios cum va fi rasplatit un canal de YouTube normal, cu monetizarea activa, atunci cand un utilizator YouTube Premium il urmareste din moment ce nu vor fi afisate reclame.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.