Olixar arata niste randari cu OnePlus 6 pentru husele lor

Olixar, un producator de huse pentru smartphone-uri, are niste randari complete cu OnePlus 6. E foarte posibil sa fie extrem de aproape de realitate. Daca da, ma abtin de la OnePlus 6. Mi se pare …

oneplus 6

Olixar, un producator de huse pentru smartphone-uri, are niste randari complete cu OnePlus 6. E foarte posibil sa fie extrem de aproape de realitate.

Daca da, ma abtin de la OnePlus 6. Mi se pare oribil notch-ul si sunt constient ca probabil toate telefoanele de top il vor avea. Dar si mai oribil mi se pare senzorul de amprenta, amplasat sub flash-ul LED. Ce am adorat cel mai mult la OnePlus 3 si OnePlus 5, era faptul ca il pot debloca rapid cu un deget, fara sa ridic telefonul de pe masa.

In caz de nu ai vazut vreun leak pana acum, OnePlus 6 probabil va veni cu Snapdragon 845, 8GB RAM si 256 GB spatiu de stocare, ecran de 2280 x 1080px, o camera selfie de 20MP f/2.0 si o baterie de 3450 mAh. Camerele din spate vor avea cel mai probabil 20 MP si 16 MP, ambele cu f/1.6 aperture. Si flash LED. Ecranul va fi de 6.28inch AMOLED.

Pana si ecranul mi se pare prea de tot. Dimensiunea perfecta mi se pare 5.5inch. Mai mare deja e ciudatel… ne apropiem de tabletele de 7inch de acum cativa ani…

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.