AOC lanseaza un refresh pentru Agon – monitor gaming cu 120Hz

Cei de la AOC si-au actualizat un model de monitor gaming, dandu-i 120Hz (vs 100, cat avea modelul vechi). Modelul nou, AG352UCG6, seamana cu cel vechi doar ca a primit inca 20Hz. Niste specificatii: 35 …

monitor gaming aoc agon

Cei de la AOC si-au actualizat un model de monitor gaming, dandu-i 120Hz (vs 100, cat avea modelul vechi). Modelul nou, AG352UCG6, seamana cu cel vechi doar ca a primit inca 20Hz.

Niste specificatii:

  • 35 inch;
  • Rezolutie: WQHD – 3440 x 1440 pixeli;
  • Curbura de 1800R (care mimeaza modul in care ochiul uman vede natural si ajuta la reducerea oboselii ochilor… sau asa sustin ei);
  • Suporta Nvidia G-Sync;
  • Tehnologie Flicker-Free si Low Blue Mode;

Pun mult accent pe reducerea stresului asupra ochilor cei de la AOC. Nu-i rea ideea de a vinde produsul. Dar e greu de zis cat de bine va prinde monitorul la gameri, din moment ce un gamer competitiv viseaza de obicei la 144Hz sau 240Hz.

Fiind atat de wide, daca ar avea culori bune l-as vedea ca un monitor perfect pentru editare video sau alt fel de lucru similar.

Asteptam niste review-uri… pretul pe Amazon este de 899.99$.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.