Sony a lansat Xperia C5 Ultra in SUA

Sony Xperia C5 Ultra probabil va fi un hit pentru cei iubitori de selfie. Cu o camera frontala de 13 megapixeli si flash led – da, camera de selfie are flash… este defapt un phablet. …

Sony Xperia C5 Ultra probabil va fi un hit pentru cei iubitori de selfie. Cu o camera frontala de 13 megapixeli si flash led – da, camera de selfie are flash… este defapt un phablet.

La cei 6inch diagoanala, avem o rezolutie fullHD(deci 367ppi densitate) cu multi touch de pana la 10 degete si ecran rezistent la zgarieturi. Toate acestea pe un ecran de tip IPS cu 16 milioane de culor.

Cu un procesor Octa Core Cortex-A53 si 2gb ram, telefonul probabil se misca binisor – incadrandu-se in mid/high range ca si performanta si specificatii. Alte specificatii includ sistemul de operare Android 5.0 Lollipop(cu suport pentru 6.0 pe viitor), wireless a/b/g/n, bluetooth v41, baterie de 2930mAh, filmari in FullHd la 30 de cadre pe secunda si doar 187 de grame.

Telefonul vine in 3 culori: Alb, Negru sau nuanta Mint – o nuanta destul de calma si rafinata, parerea mea.

Pretul in SUA este momentan de 319.99$. Daca ar ajunge si la noi la un pret asemanator, ar fi destul de in regula, tinand cont de specificatii. Sa dam drumu la selfie-uri! :-))

 

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.